Totaaloplossingen

Brandkleppen en andere brandwerende oplossingen
Bent u eigenaar van een gebouw, schrijft u bestekken of is uw bedrijf verantwoordelijk voor de technische installaties? Dan is de brandveiligheid van het gebouw altijd een onderwerp van levensbelang. Bij Rf-Technologies ontwerpen wij innovatieve oplossingen om onze klanten te voorzien van doeltreffende en niet zichtbare producten voor passieve brandbeveiliging. Van brandkleppen tot brandwerende roosters, van brandwerende manchetten tot brandwerend afdichtingsmateriaal.

Daar waar ventilatiekanalen en andere technische installaties door de wanden van een brandcompartiment gaan, zo ontworpen om de brandveiligheid te garanderen, vormen zij een risico op vuur- en rookverspreiding. De oplossingen van Rf-Technologies beschermen het gebouw en de aanwezigen tegen dit risico door te zorgen voor het behoud van de compartimentering van de constructie en door in geval van brand de rook uit de ruimtes af te voeren. Ons productgamma voldoet aan alle kwaliteitsnormen. De oplossingen van Rf-Technologies zijn ontworpen en goedgekeurd voor alle wandtypes: verticaal en horizontaal, uit beton of lichte materialen. Ze voldoen aan de strengste lokale en internationale normen.

Compartimentering

Met goede compartimentering weet u zeker dat uw gebouw in brandcompartimenten is ingedeeld, zodat een brand zoveel mogelijk beperkt blijft tot het geteisterde compartiment.

Lees meer over compartimentering

Ontroking

Rook is een groot gevaar bij brand. Onze ontrokingsoplossingen zijn ontworpen om rook en hitte af te voeren.

Lees meer over ontroking

Op maat geschreven totaaloplossing

Wilt u een op maat geschreven totaaloplossing voor uw gebouw? Uiteraard zijn wij altijd bereid om dit tijdens een persoonlijk gesprek voor u samen te stellen. Met de producten van Rf-Technologies krijgt u in ieder geval het comfortabele gevoel dat u de juiste voorzieningen treft als het gaat om brandwerendheid:

  • Mechanische ventilatie
  • Natuurlijke ventilatie
  • Brandbare leidingen
  • Wanddoorvoeringen
  • Ontrokingsschacht
  • Ontrokingskanaal

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag ter woord.