Nieuw: Afdichting vlinderkleppen met harde steenwolplaat

In het ontwerp van onze vlinderkleppen hebben we rekening gehouden met de drukval. Deze hebben we tot een minimum beperkt en daarin zijn we uniek. Nu hebben we onze vlinderkleppen ook gecertificeerd in harde steenwolplaat. Weer een stap dichter bij optimale brandwering.

2 luchtstromen

Vooral in renovatieprojecten waarbij luchtstromen van twee kanten kunnen komen zijn onze vlinderkleppen een groot voordeel. Dankzij deze eigenschap kunt u de klep niet verkeerd om monteren. Deze kleppen zijn leverbaar met een brandweerstand van 60, 90 of 120 minuten. Ze zijn getest conform de EN1366-2.

Steenwol en coating

Door de grote vraag uit de markt hebben we onze vlinderklep met 90 minuten brandweerstand, nu ook gecertificeerd voor plaatsing in een flexibele en een massieve wand met een afdichting van harde steenwolplaten met coating.

Uit voorraad leverbaar

Alle vlinderkleppen zijn uit voorraad leverbaar, zonder (SC+) en met af- en toevoerventiel (SCV+). U kunt deze kleppen per stuk bestellen en in verpakkingen van tien stuks.

Montage-instructie

We leveren de kleppen inclusief montage-instructie en sticker. Met de sticker kunt u aan de buitenkant van het kanaal aangeven dat daar een vlinderklep is gemonteerd.

In het kort:

  • Uitvoorraad leverbaar
  • Zeer lage luchtweerstand en daarmee lage drukval
  • Geschikt voor alle type ventielen
  • Te leveren met ventiel geschikt voor toe- en af-voerlucht
  • Gecertificeerd voor bijna alle toepassingen
  • Scherp geprijsd

Meer weten? Bekijk dan de specificaties van onze brandwerende vlinderkleppen zonder afzuigrozet en onze brandwerende vlinderkleppen met afzuigrozet.