Even voorstellen

Rf-t Nederland: uw specialist in brandwerende oplossingen
Rf-Technologies is een prominente Europese fabrikant van gespecialiseerde brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking. De vestiging in Nederland is een dochteronderneming van Rf-Technologies NV in Belgiƫ. U kunt bij ons direct online Rf-Technologies producten bestellen. Wij staan garant voor snelle levering. Ook staat ons kenniscentrum tot uw beschikking voor al uw vragen over brandwerende oplossingen.

Met onze focus op een gespecialiseerd gamma bieden wij u geavanceerde oplossingen om gebouwen en mensen tegen vuur te beschermen. Van brand- en ontrokingskleppen tot brandwerende roosters.

Brandwering vraagt om innovatie

De Rf-t brandwerende oplossingen voldoen aan de strengste Europese normen (EN1366-series). Ze zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Vanaf de planning naar de inbouw tot het uiteindelijke onderhoud. Grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling bewijzen dat wij continu ons productgamma uitbreiden en verbeteren. Zodat wij u steeds van dienst kunnen zijn met nieuwste producten en diensten op het terrein van brandveiligheid.

Ons team

Michel van Hamersveld

De motor achter Rf-t Nederland is een betrokken en bevlogen team. Algemene en dagelijkse leiding ligt in de handen van Michel van Hamersveld. Met zijn 23 jaar ervaring in de HVAC industrie kent hij de branche door en door.

Robert Nonnekes

Robert Nonnekes is verantwoordelijk voor de buitendienst verkoop. Hij heeft ruim 26 jaar ervaring in de HVAC industrie. Vanaf de luchtbehandelingskast tot en met het inblaasrooster.

Ger Bonnet

Hoofd verkoop binnendienst, Ger Bonnet, zorgt ervoor dat uw vragen altijd op de juiste plek terechtkomen. Hij waakt over offerte- en orderprocessen. Hij werkte 12 jaar in de HVAC industrie.

Ontdek welke brandwerende oplossingen u nodig heeft in uw bouwproject. Bezoek onze webwinkel brandwering of ga naar ons kenniscentrum over brandveilig bouwen.